dcscsdsd
   Beschikbaar
    € Vol
   Aanbieding op aanvraag
   Op aanvraag
   Aanbieding

   Authentiek en gezellig wintersportdorp met verrassend leuk skigebied

   Arèches-Beaufort ligt in het hart van het Beaufortain Massief op ca. 20 km. ten noorden van Albertville. Als je niet weet dat het er ligt, rij je er zo voorbij. En dat is erg jammer. Arèches-Beaufort is een verrassend leuke en gevarieerde skibestemming. Op wintersport in een Arèches is genieten van een authentiek dorpje met goede en moderne faciliteiten, goede restaurants, leuke cafés en een heerlijk wintersportsfeertje. het skigebied ligt tussen de 1200 en de 2300 meter (ruim 1000 meter hoogteverschil) en heeft 50 km. zeer gevarieerde pistes tussen de bomen en altijd uitzicht op de Mont Blanc en de Pierra Menta. Daarnaast biedt Arèches-Beaufort nog heel veel off-piste en toerski mogelijkheden. Met name rond de Pierra Menta.

   "Na een bezoek en skitest waren we weer overtuigd. Arèches kenden we al jaren maar deze ski-update in maart 2016 zette Arèches weer op de kaart. Relaxed dorpje, leuke restaurants en cafés en een heel leuk skigebied. Leuke afdalingen waar je moet draaien en keren, de pistes slingeren zich tussen de bomen door en de pisterestaurants zijn top. Vooral Les Arolles is een leuk en goed pisterestaurant met vanaf het terras een super uitzicht op de Mont Blanc."

   Goede en betaalbare accommodaties
   Arèches-Beaufort heeft goede en betaalbare wintersportchalets en appartementen te bieden. Verspreid door het dorp maar nooit verder dan 700 m. van de pistes en altijd dichtbij winkels, bars en restaurants.

   Geheimtip Wintersporters.nl
   Wil je het ook eens van anderen horen? Lees dan de beschrijving van het dorp en de reviews van Arèches-Beaufort maar eens op wintersporters.nl.

   Video van Arèches-Beaufort:

   Actueel weer en sneeuwhoogte Arèches-Beaufort:

   Beoordelingen van onze klanten over La Clé des Cimes