• les-balcons-de-la-rosiere-appartementen-10-1900x400.jpg
  • ski la rosiere
  • les-balcons-de-la-rosiere-appartementen-10-1900x400.jpg
  • les-balcons-de-la-rosiere-appartementen-10-1900x400.jpg
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen
  • 	 les-balcons-de-la-rosiere-appartementen

  Waarom Les Balcons de La Rosière?

  Skiën in Frankrijk én Italië
  Hele grote wintersport appartementen (tot 16 personen)
  Aantrekkelijk prijsniveau wintersport
  Gevarieerd en groot skigebied
  Ski- en sneeuwzeker

  Waarom Les Balcons de La Rosière?

  Frankrijk en Italië verenigd in één skigebied. Na jaren in de schaduw te hebben gestaan van grote buren Tignes en Val d'Isère kruipt La Rosière, gelegen op 1800 m hoogte, nu langzaam uit zijn schulp. Het wordt meer en meer ontdekt door skiliefhebbers, die het Frans-Italiaanse skigebied (150 km) en het aantrekkelijke prijsniveau waarderen.

  Wat ook een rol speelt is de goed geslaagde metamorfose van het centrum; de jaren zestig stijl heeft plaatsgemaakt voor sfeervolle Savoyaardse architectuur. En in het verlengde daarvan vinden we er nu ook lekkere royale 'chaletstyle' appartementen, met het comfort waar de wintersporter van nu naar verlangt.

  Ruime appartementen voor wintersport met familie en vrienden

  Vòòr het centrum rechtsaf naar boven,zo kom je in het wijkje Les Eucherts. Hier vind je prachtige oude én nieuwe chalets en de recent gebouwde chaletrésidences. Grootste voordeel: rust, ruimte en pistes. En nu ook opgeleukt met diverse winkels, restaurants, een bowling, ijsbaan en kinderclub! En het echte centrum is niet ver; daar rij je in 5 minuutjes naar toe maar veel leuker is de wandeling van 10 minuten over een onderhouden pad (en verlicht!) dwars door het bos.

  De comfortabele appartementen van Les Balcons de la Rosière zijn ondergebracht in vijf grote chalets, vrijwel direct aan de piste. De appartementen zijn ingericht voor grote gezelschappen en bieden alles om 's avonds niet meer de deur uit te hoeven.

  Comfortabel maar degelijk, nu ook wellness centrum

  De inrichting is degelijk met veel plavuizen en hout, maar is compleet en goed. Ook de houtkachel ontbreekt niet. Les Balcons biedt haar gasten ook een eigen supermarktje, bar/restaurant, skishop, bakker en kiosk. Hierdoor is een halfpensionformule mogelijk of kun je alleen de diners reserveren.

  Wie verblijft in La Rosière kiest simpelweg voor skiën met een grote S en dus een aantrekkelijk geprijsde wintersportvakantie in de Frans - Italiaanse sneeuw.

  Algemeen Les Balcons de La Rosière

  Alle appartementen zijn ingericht met een goed ingerichte keuken met o.a. electrische kookplaten, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron/oven en koelkast. Er is telefoon, tv (satelliet), centrale verwarming en elk appartement beschikt over een eigen ski-box in het souterrain.

  Belangrijk: bij de receptie zijn waterkokers te leen maar deze zijn niet standaard in het appartement aanwezig. Er zijn er maar een aantal te leen dus wilt u zeker zijn van een waterkoker neemt u er dan zelf eentje mee.

  Faciliteiten Les Balcons de La Rosière

  • Internet bij de receptie
  • Restaurant La Grange (Halfpension/dinerformule mogelijk)
  • Internet bij de receptie
  • Supermarkt
  • Toegang tot Spa, sauna en hammam (behandelingen tegen betalingen). Kinderen onder de 16 hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

  Helikopter skiën:
  La Rosière is het enige Franse skioord vanwaar het mogelijk is om aan heliskiing te doen. Dat wil zeggen. Vertrek is mogelijk vanaf het Franse deel van het skigebied, waarna vervolgens naar de Italiaanse zijde zal worden gevlogen voor de drop-off. De skischolen in La Rosière bieden alle mogelijkheden voor begeleide heliski-tochten. Tarieven op aanvraag.

  Alle appartementen op een rij

  2-kamerappartement 2/4 personen, ± 30 m²: 1 slaapkamer, 1 badkamer
  Woonkamer met bedbank voor 2 personen. 1 slaapkamer 2 losse bedden (80x190). 1 badkamer met jacuzzi. 1 toilet.

  3-kamerappartement 4/6 personen, ± 56 m²: 2 slaapkamers, 2 badkamers.
  Ruim en mooi ingericht appartement met woonkamer met bedbank voor 2 personen. 2 slaapkamers met losse bedden (80x190). 1 badkamer met jacuzzi, 1 badkamer met douche. 1 toilet. Sommige appartementen zijn een duplex.

  3-kamerappartement 6/8 personen Familie, ± 68 m²: 2 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers.
  Woonkamer met bedbank voor 2 personen. 2 slaapkamers met losse bedden (80x190), 1 cabine met stapelbed. 1 badkamer met jacuzzi, 1 badkamer met douche. 2 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  4-kamerappartement 6/8 personen, ± 72 m²: 3 slaapkamers, 3 badkamers
  Woonkamer met bedbank voor 2 personen, houtkachel. 3 slaapkamers met losse bedden (80x190). 2 badkamers met jacuzzi. 1 badkamer met douche. 2 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  5-kamerappartement 8/10 personen, ± 110 m²: 4 slaapkamers, 5 badkamers.
  Woonkamer met houtkachel, bedbank voor 2 personen. 4 slaapkamers met 2 losse bedden (80x190). 4 badkamers met jacuzzi, 1 badkamer met douche. 4 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  6-kamerappartement 10/12 personen, ± 130 m²: 5 slaapkamers, 6 badkamers
  Woonkamer met houtkachel, balkon, bedbank voor 2 personen. 5 slaapkamers met 2 losse bedden (80x190). 5 badkamers met bad, 1 badkamer met douche. 5 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  7-kamerappartement 12/14 personen, ± 150 m²: 6 slaapkamers, 7 badkamers
  Woonkamer met houtkachel, balkon, bedbank voor 2 personen. 6 slaapkamers met 2 losse bedden (80x190). 6 badkamers met bad, 1 badkamer met douche. 6 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  8-kamerappartement 14/16 personen, ± 170 m²: 7 slaapkamers, 8 badkamers
  Woonkamer met houtkachel, balkon, bedbank voor 2 personen. 7 slaapkamers met 2 losse bedden (80x190). 7 badkamers met bad, 1 badkamer met douche. 7 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex.

  8-kamerappartement 14/16 personen Prestige, ± 180 m²: 7 slaapkamers, 8 badkamers
  Woonkamer met houtkachel, balkon, bedbank voor 2 personen. 7 slaapkamers met 2 losse bedden (80x190). 7 badkamers met bad, 1 badkamer met douche. 7 toiletten. Sommige appartementen zijn een duplex. Appartement met lounge en privé sauna.

  Verzorging

  U verblijft bij Les Balcons de la Rosière op basis van logies.

  Dinersformule of halfpension
  Er is in de accommodatie 1 restaurant. Er zijn verschillende formules mogelijk, als volgt:
  • 7 diners (plat du jour): € 161,- per volwassene per week / € 80,50 per kind (3 t/m 11 jaar) per week
  • Halfpension (plat du jour): € 224,- per volwassene per week / € 112,- per kind (3 t/m 11 jaar) per week
  Voor Kerst geldt er een toeslag van € 11,- per volwassenen en € 5,50 per kind.
  Met Oud & Nieuw geldt er een toeslag van € 25,- per volwassenen en € 12,50 per kind.
  Deze toeslagen zijn ter plaatse te voldoen.
  • Huur skimateriaal SKISET La Rosière
  • Skipas La Rosière [Espace San Bernardo]

  Huur vooraf uw skimateriaal, handig én voordelig.

  Laagste prijsgarantie en 7=6
  Ski- en/of snowboardmateriaal huren via Het Frankrijk Huis betekent: - minder betalen dan ter plaatse, uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 40% - 7 dagen en betaal er maar 6 (1 dag gratis) - gratis helm voor kinderen t/m 11 jaar
  - Kinderen t/m 5 jaar: minikidpakket gratis *)

  Alle ski- en snowboard huurmogelijkheden op een rij, tarieven in € p.p.

  Voor beginners: categorie ECO
  • 6/7 dagen pakket (ski's, schoenen, stokken) € 75,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 59,-

  Voor gevorderden: categorie DECOUVERTE
  • 6/7 dagen skipakket (ski's, schoenen, stokken) € 95,- • 6/7 dagen snowboardpakket (snowboard, schoenen) € 95,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 79,-

  Voor vergevorderden: categorie SENSATION
  Eén keer materiaal wisselen mogelijk (indien beschikbaar) alleen van maandag tot vrijdag. • 6/7 dagen pakket (ski's, schoenen, stokken) € 115,- • 6/7 dagen snowboardpakket (snowboard, schoenen) € 115,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 95,-

  Voor vergevorderde en veeleisende skiers en snowboarders: categorie EXCELLENCE
  Eén keer materiaal wisselen mogelijk (indien beschikbaar) alleen van maandag tot vrijdag. • 6/7 dagen pakket (ski's, schoenen, stokken) € 120,- • 6/7 dagen snowboardpakket (snowboard, schoenen) € 120,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 99,-

  Voor beginnende kinderen: categorie ESPOIR
  Voor kinderen 5 t/m 11 jaar, basispakket incl. GRATIS helm • 6/7 dagen ski's, schoenen, stokken en gratis helm € 45,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 35,-

  Voor gevorderde kinderen: categorie CHAMPION
  Voor kinderen 6 t/m 11 jaar, ski’s of snowboard incl. GRATIS helm • 6/7 dagen snowboard of ski's, schoenen, stokken en gratis helm € 65,- • 6/7 dagen alleen ski's, stokken € 50,-

  Voor de allerkleinsten: minikidpakket
  Voor kleintjes 3 t/m 5 jaar, GRATIS BIJ AFNAME MINIMAAL 1 VOLWASSEN PAKKET • 6/7 dagen ski’s, schoenen, stokken en helm € 45,-

  NB: Alle kinderen tot 12 jaar kunnen een categorie Espoir of Champion reserveren. Alleen in geval van grote maten (vanaf maat 40) vervalt een kind in de Bronze categorie of hoger.

  *) Gratis minikid pakket (ski's + schoenen + stokken) in combinatie met minimaal een gehuurd volwassen pakket.

  Skipas op maat én thuis gestuurd

  Boekt u bij Het Frankrijk Huis uw wintersportvakantie, dan kunt u via Het Frankrijk Huis uw skipas alvast bestellen. Ook voor de skipassen leveren wij een service op maat. De skipas via Het Frankrijk Huis bestellen betekent:

  - in 90% van alle bestemmingen u de skipas al voor vertrek thuis gestuurd krijgt
  - u dus ter plaatse niet meer in de rij hoeft te staan
  - een skipas op maat: soms is een familieskipas voordeliger, soms is is een grote en soms een kleine skipas voldoende, hebben de kinderen bij de skiles al een skipas inclusief - een skipas die bij u past : wilt u langer skiën, kunnen wij natuurlijk ook een 7-daagse of een 8-daagse skipas voor u reserveren.
  NB:
  - voor de gratis skipassen voor kinderen ontvangt u een voucher die bij de kassa dient te worden ingeleverd.
  - skipassen voor klanten in België versturen wij alleen via aangetekende post. Hiervoor wordt € 10,- verzendkosten in rekening gebracht.

  Meer weten?
  Bel ons op +31 (0)23 551 22 91 voor alle tarieven en mogelijkheden.

  Beschikbaar
   € Vol
  Aanbieding op aanvraag
  Op aanvraag
  Aanbieding

  Over onze prijzen:

  Prijzen in € per persoon bij opgegeven bezetting, reisduur en verzorging.
  Aankomst op zaterdag v.a. 17.00 uur en vertrek op zaterdag vóór 10.00 uur.
  Kortingen en vroegboek acties, zie onder.

  Inclusief:

  • Verblijf op basis logies
  • Bedlinnen
  • Opgemaakte bedden bij aankomst (muv bankbedden)
  • Handdoeken
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Skilocker
  • Hout voor kachel (vanaf appartement 6/8 personen)
  • Wifi in appartement

  Exclusief

  Ter plaatse te voldoen:
  • Toeristenbelasting: € 1,50 per persoon per dag
  • Borg: € 460,- per appartement

  Optioneel:
  • Overdekte parking: € 56,- per week (ter plaatse te betalen)
  • Extra bedlinnen en handdoeken: € 5,- per kit per week
  • Huisdieren toegestaan: vanaf € 50,- per week
  • GRATIS kinderbed en/of kinderstoel te leen (reservering gewenst)
  • Eindschoonmaak: vanaf € 49,- tot € 145,- afhankelijk van grootte appartement

  Ontbijt en diner:
  7 x diner volwassenen € 175,- p.p. en kinderen € 87,50 p.p.
  7 dagen halfpension (ontbijt en diner) volwassenen € 252,- p.p. en kinderen € 126,- p.p.
  toeslag voor diner tijdens Kerst € 15,- en Oud&Nieuw € 29,-

  Kinderen 3 t/m 11 jaar
  Babys 0 - 2 jaar gratis
  Toeslag Kerst € 11,- volwassenen en € 5,50 kinderen
  Exclusief drank

  Overzicht kortingen en aanbiedingen:

  10% vroegboekkorting:
  Bij een verblijf van minimaal een week (7 nachten) geldt voor onderstaande aankomstdata én bij reservering vóór boekingsdatum 15/09/2020, een korting van 10%:
  • 19/12
  • 02/01, 16/01, 23/01, 30/01
  • 06/02, 27/02
  • 06/03, 13/03, 27/03
  • 03/04, 10/04

  Bij een verblijf van minimaal een week (7 nachten) geldt voor onderstaande aankomstdata én bij reservering vóór boekingsdatum 15/09/2020, een korting van 5%:
  • 26/12
  • 13/02, 20/02

  Bij een verblijf van minimaal een week (7 nachten) geldt voor onderstaande aankomstdata het gehele seizoen een korting van 10%:
  • 09/01
  • 20/03

  De korting is al in de tarieven verwerkt.

  Annuleringsvoorwaarden Les Balcons de La Rosière

  Indien een dienst/reis wordt geannuleerd zijn voor elke cliënt naast de verschuldigde reserveringskosten, het calamiteitenfonds en premie(s) voor de via Het Frankrijk Huis afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de annuleringsvoorwaarden van de leverancier, zoals hieronder vermeld, van toepassing:

  • Bij annulering vanaf de 61e dag (inclusief) tot de 30e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 25% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 30e dag (inclusief) tot de 15e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 50% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 15e dag (inclusief) tot de 9e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 75% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 9e dag tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom

  Actueel weer en sneeuwval in La Rosière

  Informatie Espace San Bernardo

  Het skigebied Espace San Bernardo is één van de weinige wintersportgebieden in de Haute-Tarentaise met een zuidligging. Naast veel zon valt er bovendien vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Mont Blanc ruim voldoende sneeuw. Het gebied is zeer geschikt voor beginners tot ver-gevorderden; direct boven het dorp liggen brede groene en blauwe pistes, in het middelste deel zijn vooral blauwe en rode pistes te vinden en richting La Thuile zijn de afdalingen wat pittiger. Voor boarders en freeriders is er een snowpark. Diverse paden voor langlaufers en wandelaars zijn vanuit La Rosière toegankelijk.
  De afgelopen winters ontwikkelde Espace San Bernardo – met La Rosiere (1850 m.) als belangrijkste wintersportplaats – zich en komt kwa skimogelijkheden aardig in de buurt van de nabij gelegen dorpen Tignes en Val d'Isère. Het dorp bestaat inmiddels uit 2 wijken (het bestaande centrum en de wijk Les Eucherts met veel comfortabele appartementen direct aan de piste) en heeft haar oorspronkelijke karakter behouden.

  Het skigebied heeft een skiverbinding met la Thuile in Italië. Hoog en sneeuwzeker en met de vele noordhellingen aan de Italiaanse kant biedt het de skiër een lang skiseizoen. Bovendien zijn er in het gebied speciale pistes en activiteiten voor kinderen en staat het dus garant voor een succesvolle familie vakantie. De leukste en ook direct de langste afdaling vinden wij de tocht vanaf Le Belvedere (2641 m.) langs een aantal pisterestaurants in Italië met prima espresso en pastas, tot je 11 km. verder in La Thuile in Italie uitkomt.

  Details Espace San Bernardo

  Laagste punt 1441 m.
  Hoogste punt 2640 m.

  Espace San bernardo beschikt over in totaal 150 km. pistes, waarvan
  69 km. makkelijk
  58 km. gemidddeld
  23 km. moeilijk


  Er zijn:
  20 sleepliften
  16 stoeltjesliften
  1 gondellift
  10 km. langlaufloipen
  Halfpipen en funpark aanwezig

  Actueel weer en sneeuwval in Espace San Bernardo

  Met de auto naar Espace San Bernardo

  La Rosiere ligt op 1115 km. vanaf Utrecht (NL) en 954 km. vanaf Brussel (BE). De route voert tot ca. 25 km. voor Bourg Saint Maurice over snelwegen.

  Met de bus naar Espace San Bernardo

  Op dit moment organiseren wij geen busreizen naar Espace San Bernardo.

  Met de trein naar Espace San Bernardo

  Voor La Rosiere neem je de trein tot aan Bourg Saint Maurice. De SkiThalys, de Eurostar en de TGV stoppen allemaal in het eindstation dat Bourg Saint Maurice is. Hier vandaan gebruik je een taxi of de bus om de laatste kilometers naar je skibestemming af te leggen.

  Met het vliegtuig naar Espace San Bernardo

  Espace San Bernardo ligt het dichtstbij de luchthaven Chambery. Ook de luchthavens van Lyon en Grenoble of zelfs Geneve liggen niet verder dan 2 a 2,5 uur rijden van dit skigebied. Voor dit laatste stuk tot aan je accommodatie in Espace San Bernardo regelen wij graag je taxi, minibus of huurauto.

  Beoordelingen van onze klanten over Les Balcons de la Rosière