Bij Het Frankrijk Huis zijn we eigenlijk het hele jaar bezig met de wintersport. Op wintersport gaan doen we ergens tussen december en april en bij goede sneeuwval in mei ook nog een beetje. Wij zijn echter continu op zoek naar nieuwe skigebieden in Frankrijk, nieuwe en leuke wintersport accommodaties (hotels, chalets, appartementen) voor uw wintersportvakantie. En daarnaast zoeken we originele gadgets voor in de sneeuw (zoals bijvoorbeeld handschoenen waarmee je nog wel je smartphone in de sneeuw kan bedienen) en kijken we kritisch naar de tarieven van skipassen, huur skimateriaal, skilessen en de reizen naar de wintersport. Aan al deze wintersport informatie wordt in dit hoofdstuk aandacht besteed.

  Met thema's als Ski Culinair, Ski&Wellness of Grand Ski, Petit Prix besteden we aandacht aan wat wij echt belangrijk vinden bij een wintersportvakantie in Frankrijk. Zodat u bij ons een optimaal wintersportgevoel krijgt. Of u nu in een luxe hotel zit, in een chalet met openhaard (en soms met zwembad) verblijft of in een luxe appartement met zwembad en spa faciliteiten. Een geslaagde wintersportvakantie is voor ons het belangrijkste.

  In de mooiste en grootste skigebieden van Frankrijk bieden we middels lezersreizen, aanbiedingen en arrangementen voor u, uw familie, grotere groepen vrienden en vriendinnen en bedrijven luxe wintersportvakanties in de Franse Alpen.

  Mogen wij u deze winter weer inspireren met bijzondere en verrassende verblijven in de mooiste skigebieden van Frankrijk? Wat voor zomervakantie in Frankrijk het ook wordt. We helpen u graag.

  Reisvoorstel op maat en passend reisadvies
  Het Frankrijk Huis staat voor:

  kennis van accommodatie
  kennis van omgeving en regio
  affiniteit met accommodatie (wij willen er ook graag verblijven)
  affiniteit met het land
  kennis van de taal
  optimale service (snelheid, flexibel, service op maat)

  Merci et bon voyage en France