Over onze prijzen:

    NB: De tarieven voor dit chalet wisselen per dag, afhankelijk van vraag en beschikbaarheid. Heeft u interesse in dit chalet, laat het ons weten via het offerteformulier (aan de rechterkant van deze pagina) en u ontvangt van ons een reisvoorstel op maat. Met de beste tarieven die op dat moment van toepassing zijn.    Vrijblijvende offerte aanvragen:
    Bel ons op +31 (0)23 551 22 91
    E-mail ons op info@frankrijkhuis.nl
    Gebruik ons offerte aanvraagformulier

    Hoe meer we weten over uw reisgezelschap, samenstelling, wensen accommodatie en skigebied en uw budget, hoe beter en sneller we u een vrijblijvend voorstel kunnen sturen. Indien wij nog vragen hebben over uw wintersportvakantie, nemen we contact met u op.

    We horen graag van u.

    Het Frankrijk Huis

    Overzicht kortingen en aanbiedingen:

    Vroegboekkorting

    Bij reservering voor boekingsdatum 23/09/2020 ontvangt u 20% korting op de weekprijzen bij aankomst op
    19/12 en 26/12/2020

    Bij reservering voor boekingsdatum 04/11/2020 ontvangt u 20% korting op de weekprijzen bij aankomst op
    02/01, 09/01, 16/01, 23/01 en 30/01

    Bij reservering voor boekingsdatum 04/11/2020 ontvangt u 10% korting op de weekprijzen bij aankomst op
    06/02, 13/02, 20/02 en 27/02

    Bij reservering voor boekingsdatum 24/02/2021 ontvangt u 20% korting op de weekprijzen bij aankomst op
    103/04, 10/04 en 17/04

    Kortingen zijn reeds in tarieven verwerkt.

    Informatie Les 3 Vallées

    Les 3 Vallees is kwa oppervlakte het grootste aaneengesloten skigebied van Europa. Kwa kilometers is Les Portes du Soelil nog net even groter. De skidorpen Val Thorens, Les Menuires en La Tania vormen samen met de plaatsen Meribel, Brides Les Bains, St. Martin de Belleville en Courchevel Les Trois Vallées. Er zijn drie valleien en om ze alle drie in één week op ski’s of snowboard te bezoeken moet je erg je best doen. En dan hebben we het nog niet eens over de bijna oneindige off-piste mogelijkheden!

    Les 3 Vallées biedt fantastische ski- en snowboardmogelijkheden, het skigebied ligt hoog, is sneeuwzeker én skizeker voor zowel beginners, geoefende skiërs, freestylers, snowboarders, gezinnen en après-skiërs. Het skigebied met de 3 valleien met veel pistes tussen de bomen en in de bossen bij Courchevel en Meribel. Kom je in de vallei van Les Menuires en Val Thorens dan verdwijnen langzaam de bomen uit beeld en maken plaats voor steile rotsen en hoge bergtoppen. De Cime de Caron, de Breche de Rosaël en de Pointe de Thorens in Val Thorens zijn allemaal hoger dan 3000 meter, de Pointe de la Masse in Les Ménuires en de Mont du Vallon in Méribel zijn iets minder hoog.

    Elk van de 10 skistations is verbonden met de rest van het skigebied. Behalve de ontelbare goed onderhouden pistes zijn er geweldige afdalingen via ongeprepareerde pistes. Doorzetters kunnen de Grand Tour de Trois Vallées skiën, waarbij op één dag alle hoeken van het skigebied worden aangedaan. Les Trois Vallées is ook voor snowboarders een paradijs. De vele off-piste mogelijkheden, de funparks en halfpipes bieden je veel variatie en mogelijkheden.

    Actueel weer en sneeuwval in Les 3 Vallées

    Met de auto naar Les 3 Vallées

    Les 3 Vallées (La Tania, Courchevel, Meribel, Les Menuires, Saint Martin de Belleville en Val Thorens) liggen ca. 1095 km. vanaf Utrecht en ca. 931 km. vanaf Brussel. De snelweg volg je tot Moutiers (vlak voor Les 3 Vallees) alwaar je de keuze moet maken voor één van de drie valleien.

    Met de bus naar Les 3 Vallées

    Op dit moment organiseren wij geen busreizen naar Les 3 Vallées.

    Met de trein naar Les 3 Vallées

    Moutiers (treinstation voor Les 3 Vallées) is uitstekend te bereiken met de trein. De SkiThalys, de Eurostar en de TGV stoppen allemaal in Moutiers. Hier vandaan gebruik je een taxi of de bus om de laatste kilometers naar je skibestemming af te leggen.

    Met het vliegtuig naar Les 3 Vallées

    Les 3 Vallées ligt vlakbij de luchthaven van Chambéry. Ook de luchthavens van Lyon en Grenoble of zelfs Geneve liggen niet verder dan 2 a 2,5 uur rijden van Les 3 Vallées. Vanaf alle luchthavens regelen wij graag je taxi, minibus of huurauto.

    Beoordelingen van onze klanten over Les Chalets du Forum