• 	 chalets-du-soleil-les-menuires-les-3-vallees
  • 	 chalets-du-soleil-les-menuires-les-3-vallees
  • 	 chalets-du-soleil-les-menuires-les-3-vallees
  • 	 chalets-du-soleil-les-menuires-les-3-vallees
  • 	 chalets-du-soleil-les-menuires-les-3-vallees

  Waarom Les Chalets du Soleil in Les Menuires

  Prima ligging aan de pistes
  Ruime en comfortabele appartementen
  Wintersport appartementen 6/15 personen
  Top-skigebied Les 3 Vallées (600 km pistes)

  Chalets van de zon

  Les Chalets du Soleil is een prachtig opgezette accommodatie in Savoyaardse stijl gebouwd. Het ligt direct aan de pistes van de hoog gelegen wijk Reberty Les Menuires. Het voordeel is dat je 's morgens kunt kiezen of je linksom of rechtsom afdaalt. In beide gevallen ligt de piste aan je voeten!

  De appartementen van Chalets du Soleil zijn comfortabel en ruim. Bij de bouw is er veel aandacht besteed aan de inrichting van de chalets, waarbij de Alpensfeer door middel van veel hout en ruitmotief in o.a. gordijnen en bankbekleding een warm en comfortabel geeft. Die specifieke sfeervolle inrichting verschilt overigens per type appartement. In de appartementen Authentiques zit een openhaard. In de gebouwen Julietta en Natalia van Chalets du Soleil zijn de chaletappartementen Contemporains zonder open haard gebouwd.

  Algemeen Les Chalets du Soleil

  Les Chalets du Soleil in Les Menuires kent twee verschillende stijlen qua inrichting:
  • De chaletappartementen Authentiques hebben een warme Savoyaardse inrichting.
  • De chaletappartementen Contemporains (Chalets Julietta en Natalia) zijn modern ingericht, in de tinten grijs, chocolade en framboos.

  Faciliteiten Les Chalets du Soleil

  • Receptie
  • Skiberging
  • Eigen skiverhuurwinkel
  • Overdekte parking (tegen betaling)
  • SPA bij Hôtel Kaya (tegen betaling en op afspraak)

  Indeling appartementen Authentiques

  Alle appartementen beschikken over een balkon. De woonkamer is in alle gevallen ruim en altijd voorzien van een eettafel en een zithoek met o.a. een 2-persoonsbedbank. Open haard. Open keuken met o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

  2-kamerappartement Cabine 4/6 personen type A, ca. 42 m²:
  Slaapkamer met 2-persooonsbed en een kleine kamer zonder raam met 2 aparte bedden. Badkamer met bad. 1 apart toilet.

  3-kamerappartement 4/6 personen type B, ca. 48-51m²:
  Slaapkamer met 2-persooonsbed en een kleine kamer met 2 aparte bedden of een stapelbed. Badkamer met bad of douche. 1 apart toilet.

  4-kamerappartement Cabine 6/8 personen, ca 74-79 m²:
  1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 2 bedden/stapelbed, 3 badkamers met bad of douche. 2 toiletten waaronder 1 apart.

  5-kamerappartement Cabine 8/10 personen, ca. 107 m²:
  3 slaapkamers 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 2 bedden/stapelbed. 4 badkamers met douche of bad. 2 toiletten waaronder 1 apart.

  6-kamerappartement Cabine 10/12 personen, ca. 121-153m²:
  4 slaapkamers met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 2 bedden/stapelbed. 4 of 5 badkamers met bad of douche. 3 toiletten waaronder 1 apart.

  7-kamerappartement Cabine 12/14 personen, ca. 134m²:
  5 slaapkamers voor 2 personen, 1 kleine slaapkamer met 2 bedden/stapelbed. 6 badkamers met douche of bad. 3 toiletten waaronder 2 apart.

  8-kamerappartement Cabine 13/15 personen, ca. 136m²:
  6 slaapkamers met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 1 bed. 7 badkamers met bad of douche. 3 toiletten waaronder 2 apart.

  Indeling appartementen Contemporains (Julietta / Natalia)

  Alle appartementen beschikken over een balkon. De woonkamer is ruim en altijd voorzien van een eettafel en een zithoek met o.a. een 2-persoonsbedbank. Flatscreen TV, CD en DVD speler, Gratis WiFi. Open keuken met o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

  3-kamerappartement 4/6 personen, ca. 35-48²:
  1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 kleine slaapkamer met 2 losse bedden. 1 badkamer met bad of douche. 1 aparte toilet.

  4-kamerappartement 6/8 personen, ca. 60-74m²:
  1 slaapkamer met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 slaapkamer met 2 losse bedden (mogelijk als 2-persoonsbed op te maken), 1 kleine slaapkamer met 2 losse bedden. 2 badkamers met bad of douche, 1 of 2 toiletten waaronder 1 apart.

  5-kamerappartement 8/10 personen, ca. 73-100m²:
  3 slaapkamers met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 2 losse bedden. 3 badkamers met bad of douche. 2 of 3 toiletten waaronder 1 apart.

  6-kamerappartement 10/12 personen, ca. 100m²:
  4 slaapkamers met 2-persoonsbed of 2 losse bedden, 1 kleine slaapkamer met 2 losse bedden. 3 of 4 badkamers met bad of douche. 2 of 3 toiletten waaronder 1 apart.

  6-kamerappartement 10 personen Luxe (Julietta), ca. 170m²:
  3 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2 losse bedden. 5 badkamers met bad of douche. 4 toiletten waaronder 2 apart. Wellness met sauna, douche en relax ruimte.

  NB: De Chalets du Soleil in Les Menuires zijn prima wintersport appartementen. Wij raden je echter aan om niet met de maximale bezetting in het appartement te verblijven.

  Verzorging

  U verblijft bij Les Chalets du Soleil op basis van logies.

  Catering
  Als u geen zin heeft om te koken of om boodschappen te doen tijdens uw wintersportvakantie, kunnen wij voor u in de meeste wintersportplaatsen een kok voor u regelen. Deze kok zorgt dan voor 7 x een ontbijt, 7 x après-ski snacks en 6 x een diner inclusief drankjes tijdens uw wintersportvakantie. Deze kok verblijft niet in uw accommodatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen. Bij voorbeeld kost de catering € 319,- per persoon op basis van 13 personen. Vraag ons voor een offerte op maat!
  Beschikbaar
   € Vol
  Aanbieding op aanvraag
  Op aanvraag
  Aanbieding

  Over onze prijzen:

  Prijzen in € per persoon bij opgegeven bezetting en reisduur.
  Aankomst op zaterdag v.a. 17:00, vertrek op zaterdag vòòr 10:00.

  Aankomstdagen:
  zaterdag 18/12 voor 8 nachten
  zondag 26/12 voor 7 nachten
  zondag 02/01 voor 7 nachten
  -zondag 09/01 voor 6 nachten
  vervolgens elke zaterdag vanaf 15/01 voor 7 nachten

  Inclusief:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoeken, keukendoeken
  • Schoonmaakpakket bij aankomst
  • Eindschoonmaak (m.u.v. keuken en vaatwasser)
  • Telefoon (exclusief de belkosten)
  • Satelliet-TV (flatscreen)
  • DVD en CD-speler
  • Internetaansluiting en WiFi
  • Skilocker
  • Toegang tot sauna en hammam voor de appartementen Contemporains
  • Open haard in de appartementen Authentiques

  Exclusief

  Verplicht
  • Toeristenbelasting
  • Borg: € 300,- per appartement

  Optioneel
  • Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, naar gelang beschikbaarheid)
  • WII te leen
  • Fondue en raclette te leen
  • Broodservice bij de receptie
  • Huisdieren tot 15 kg toegestaan, € 50 per week
  • 1 parkeerplaats € 65,- (ter plaatse te voldoen)

  Annuleringsvoorwaarden Les Chalets du Soleil in Les Menuires

  Annuleringsvoorwaarden CGH
  Indien een dienst/reis wordt geannuleerd zijn voor elke cliënt naast de verschuldigde reserveringskosten, het calamiteitenfonds en premie(s) voor de via Het Frankrijk Huis afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de annuleringsvoorwaarden van de leverancier, zoals hieronder vermeld, van toepassing:

  M.u.v. Kerst, Oud & Nieuw, Franse & Nederlandse voorjaars- & carnavalsvakanties (februari) gelden onderstaande voorwaarden
  • Bij annulering en/of wijziging tot 30 dagen voor de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: € 70,- administratiekosten;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 30e dag tot de 15e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 25% van de reissom;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 14e dag tot de 8e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 75% van de reissom;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 7e dag tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom
  ________________________________________________________________________

  Voor Kerst, Oud & Nieuw, Franse & Nederlandse voorjaars- & carnavalsvakanties (februari) gelden onderstaande voorwaarden
  • Bij annulering en/of wijziging tot 45 dagen voor de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: € 70,- administratiekosten;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 45e dag tot de 30e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 25% van de reissom;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 29e dag tot de 15e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 75% van de reissom;
  • Bij annulering en/of wijziging vanaf de 14e dag tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom
  ________________________________________________________________________

  Voor groepen (meer dan 5 appartementen) gelden er afwijkende voorwaarden.

  Annuleringsvoorwaarden CGH COVID-19
  Indien de grenzen van Nederland of België (het land waar u woont) gesloten zijn op uw reisdata of dat er tijdens uw reisdata een lockdown geldt rond uw woonplaats of land of dat er beperkende reismogelijkheden gelden die zijn opgelegd door de Franse regering en u derhalve geen gebruik kunt maken van uw gereserveerde appartement, dan gelden de volgende voorwaarden.
  1 - tot 15 dagen voor uw aankomstdatum kunt u omboeken naar een andere reisdatum in het seizoen 2021|2022 (binnen 15 dagen voor aankomstdatum zal CGH contact hierover met ons opnemen)
  2 - mocht het niet mogelijk zijn om uw reservering in dezelfde accommodatie te reserveren, dan kan er ook naar andere accommodaties van CGH worden omgeboekt
  3 - indien het skigebied op advies van de Franse overheid beslist gesloten te blijven op uw reisdata, dan kunt u eveneens omboeken naar een andere datum of een ander gebied

  Deze voorwaarden gelden niet indien
  de luchthaven van vertrek of aankomst (indien u een vliegreis heeft geboekt) gesloten zijn
  het vervoersmiddel van uw keuze beslist niet te kunnen reizen
  het skigebied gesloten is zonder dat de Franse regering daarvoor een advioes heeft gegeven

  Actueel weer en sneeuwhoogte in Les Menuires

  Informatie Les 3 Vallées

  Les 3 Vallees is kwa oppervlakte het grootste aaneengesloten skigebied van Europa. Kwa kilometers is Les Portes du Soelil nog net even groter. De skidorpen Val Thorens, Les Menuires en La Tania vormen samen met de plaatsen Meribel, Brides Les Bains, St. Martin de Belleville en Courchevel Les Trois Vallées. Er zijn drie valleien en om ze alle drie in één week op ski’s of snowboard te bezoeken moet je erg je best doen. En dan hebben we het nog niet eens over de bijna oneindige off-piste mogelijkheden!

  Les 3 Vallées biedt fantastische ski- en snowboardmogelijkheden, het skigebied ligt hoog, is sneeuwzeker én skizeker voor zowel beginners, geoefende skiërs, freestylers, snowboarders, gezinnen en après-skiërs. Het skigebied met de 3 valleien met veel pistes tussen de bomen en in de bossen bij Courchevel en Meribel. Kom je in de vallei van Les Menuires en Val Thorens dan verdwijnen langzaam de bomen uit beeld en maken plaats voor steile rotsen en hoge bergtoppen. De Cime de Caron, de Breche de Rosaël en de Pointe de Thorens in Val Thorens zijn allemaal hoger dan 3000 meter, de Pointe de la Masse in Les Ménuires en de Mont du Vallon in Méribel zijn iets minder hoog.

  Elk van de 10 skistations is verbonden met de rest van het skigebied. Behalve de ontelbare goed onderhouden pistes zijn er geweldige afdalingen via ongeprepareerde pistes. Doorzetters kunnen de Grand Tour de Trois Vallées skiën, waarbij op één dag alle hoeken van het skigebied worden aangedaan. Les Trois Vallées is ook voor snowboarders een paradijs. De vele off-piste mogelijkheden, de funparks en halfpipes bieden je veel variatie en mogelijkheden.

  Actueel weer en sneeuwval in Les 3 Vallées

  Met de auto naar Les 3 Vallées

  Les 3 Vallées (La Tania, Courchevel, Meribel, Les Menuires, Saint Martin de Belleville en Val Thorens) liggen ca. 1095 km. vanaf Utrecht en ca. 931 km. vanaf Brussel. De snelweg volg je tot Moutiers (vlak voor Les 3 Vallees) alwaar je de keuze moet maken voor één van de drie valleien.

  Met de bus naar Les 3 Vallées

  Op dit moment organiseren wij geen busreizen naar Les 3 Vallées.

  Met de trein naar Les 3 Vallées

  Moutiers (treinstation voor Les 3 Vallées) is uitstekend te bereiken met de trein. De SkiThalys, de Eurostar en de TGV stoppen allemaal in Moutiers. Hier vandaan gebruik je een taxi of de bus om de laatste kilometers naar je skibestemming af te leggen.

  Met het vliegtuig naar Les 3 Vallées

  Les 3 Vallées ligt vlakbij de luchthaven van Chambéry. Ook de luchthavens van Lyon en Grenoble of zelfs Geneve liggen niet verder dan 2 a 2,5 uur rijden van Les 3 Vallées. Vanaf alle luchthavens regelen wij graag je taxi, minibus of huurauto.