Katja Landeweerd

  Katja is ons team komen versterken in februari van 2017. Katja heeft jarenlange ervaring in het toerisme en kent Frankrijk als geen ander. Voorheen actief bij Atout France, Frantour, Vrij Uit dus haar sporen wel verdiend. Iets weten over Frankrijk? Katja werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en is bereikbaar via Katja .

  Judith Schuijt - van der Scheer

  Judith werkt sinds 2005 bij Het Frankrijk Huis. Eerst fulltime en later, toen Nick en Quinn wat meer tijd vroegen, werd dat drie dagen. Judith is verantwoordelijk voor alles wat met het reserveringssysteem, de administratie en allerlei 'huishoudelijke' zaken in het huis te maken heeft. Daarnaast springt ze ook af en toe bij op reserveringen. Judith werkt op maandag, dinsdag en donderdag is bereikbaar via judith@frankrijkhuis.nl en op telefoonnummer +31(0)23 551 22 91.

  Emilie Toulis

  Emilie is onze enige, echte Française. Emilie is geboren in de omgeving van Toulouse, woont nu ca. 12 jaar in Haarlem (met haar vriend en Lyllwenn en Tobias) en reist geregeld heen en weer naar Frankrijk. Emilie heeft contact met onze leveranciers en is - net als iedereen bij Het Frankrijk Huis - altijd op zoek naar de nieuwe vakantieadresjes. Emilie werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag en is bereikbaar via emilie@frankrijkhuis.nl en op telefoonnummer +31(0)23 551 22 91.
  NB: Emilie is met zwangerschapsverlof t/m augustus 2017.

  Marcel de Smet

  Marcel is een échte wintersportspecialist. Jarenlang heeft hij zijn eigen reisorganisatie gehad (Ski France en Ski Esprit) waar hij op zeer persoonlijke wijze de Nederlanders kennis liet maken met het wintersporten in Frankrijk en in Amerika en Canada. Met ingang van de winter 2014|2015 versterkt Marcel ons team en deelt zijn kennis van de Franse skigebieden en accommodaties niet alleen met ons maar ook met onze klanten.

  Michel Leijen

  Michel werkt sinds het midden van de jaren '80 met vakantieland Frankrijk bij organisaties als Frantour en Touralp. Min of meer via de eerste baan met Frankrijk in aanraking gekomen, gemerkt dat het een fantastisch vakantieland is met veel mogelijkheden voor de zomervakantie, de wintersport en een stedentrip. Favoriete bestemmingen in Frankrijk zijn Corsica, het skigebied Serre Chevalier, de Auvergne en de overzeese gebiedsdelen van Frankrijk als Martinique en Guadeloupe. Michel is gek op sport: fietsen, skien, tennis, golf, schaatsen en dat allemaal het liefst het gehele jaar door. Michel is bereikbaar via michel@frankrijkhuis.nl en op telefoonnummer +31(0)23 551 22 91.