AEROPORT GENEVE

  Vliegen naar de sneeuw: transfer of huurauto?

  Wij werken al enkele jaren samen met Sunny Cars, een van Europa's grootste bemiddelaars in huurauto's. Sunny Cars garandeert flexibiliteit en betrouwbaarheid, tegen de beste voorwaarden en een scherpe prijs. Op de luchthaven van Genève (waar u trouwens beter aan de Zwitserse kant kunt huren) is er al een huurauto vanaf € 200,- p.w. Ook vanaf de luchthavens van Lyon, Chambéry en Grenoble in Frankrijk en Turijn in Italië kunnen wij voor u transfers of een huurauto reserveren.

  Meer informatie en reserveringen viegtuig, transfers en autohuur
  Stuur email aan info@frankrijkhuis.nl
  of bel +31(0)23 551 22 91
  trein sneeuw wintersport ski thalys

  Trein en SkiThalys

  De trein - de Ski Thalys - is één van de meest duurzame manieren om naar de Franse Alpen af te reizen. De trein is beter voor het milieu, u reist relaxed en u kunt wat meer bagage meenemen als in het vliegtuig. Bij aankomst op de diverse treinstations in de Franse Alpen zijn ook transfers naar uw eindbestemming vooraf te reserveren.

  De tarieven van deze trein naar de Franse wintersport variëren aan de hand van de beschikbare stoelen. In september zijn meestal de tarieven bekend. We helpen u graag met het reserveren van de treinreis en de aansluitende transfers.
  bus naar wintersport winterliner

  Wintersport met de Winterliner

  De Winterliner rijdt vanaf 18 december 2020 iedere vrijdag naar onderstaande wintersportbestemmingen in Frankrijk. Een ticket boek je al voor slechts € 99,- per persoon. Je reist altijd in één van onze luxe Royal Class touringcars, zodat je uitgerust aan jouw wintersportvakantie kan beginnen. Het vertrek is op vrijdagavond, zodat je zaterdagochtend tussen 07.00 en 10.00 op plaats van bestemming bent. De terugreis start iedere zaterdagavond vanaf 18.00 uur en ben je zondag rond het middaguur weer thuis (met uitzondering van de Winterstarter).

  Bestemmingen Franse Alpen:
  Aime
  Belle Plagne
  Bourg St. Maurice
  La Plagne 1800
  La Plagne Centre
  La Plagne Soleil
  Landry
  Les Menuires
  Moutiers
  St. Martin de Belleville
  Tignes Le Lac
  Tignes Val Claret
  Tignes Les Brévières
  Val Thorens