Contact met Het Frankijk Huis

  Om in contact te komen met Het Frankrijk Huis zijn er diverse mogelijkheden. We zetten ze in dit hoofdstuk voor u onder elkaar.

  Telefoon, email
  Over het team
  Een stukje historie
  Reisagent of wederverkoper?

  Praktische informatie wintersport

  Ik ga op wintersportvakantie naar Frankrijk en neem mee... Een spelletje dat we vroeger op de achterbank van de auto, onderweg naar Frankrijk voor de wintersport in de Franse Alpen, vaak gespeeld hebben. Tegenwoordig stel je je vakantielijstjes natuurlijk online samen.

  Zo zijn er veel leuke, handige, bekende en onbekende, originele websites die u goed kunt gebruiken als de wintersportvakantie in Frankrijk geboekt is. We zetten er een aantal voor u op een rijtje. Mocht u zelf suggesties hebben of tips van handige websites? Mail het ons naar info@frankrijkhuis.nl We delen dat graag met al onze klanten.

  Lees meer over:

  De reis naar de sneeuw ofwel alles over uw vluchten naar de Franse Alpen (Geneve, Chambery, Grenoble), de autohuur in de skigebieden en de Ski Thalys naar de Franse Alpen.
  Schoolvakanties in Frankrijk , wanneer zijn ze en vallen ze samen met de schoolvakanties van onze kinderen?
  Het actuele weer in alle skigebieden van Frankrijk. Hoe wordt het weer in de Franse Alpen? Ligt er al sneeuw en hoeveel? Gaat er sneeu vallen en wanneer?
  Handige websites voor de meeneemlijstjes, de reisroute naar Frankrijk, waar staan de files in Frankrijk...
  Wie past er op de huisdieren? Of wie past er op het huis? Wel zo'n veilig gevoel, een betrouwbaar persoon of echtpaar in uw huis als u weg bent.